DESPRE NOI

O mică poveste ...

Am infiintat acest cabinet care initial a fost monospecialitate la sfarsit de 2019 din dorinta de a oferi inca o posibilitate pacientilor de a accesa servicii ORL de calitate.

Vazand evolutia buna din primul an am decis la mijlocul lui 2021 sa ne diversificam portofoliul de servicii si sa oferim totodata servicii ORL de o calitate superioara celor de pina atunci.

Am ales sa ne mutam intr-o locatie centrala, pe str Petru Maior Nr 5, pentru a fi mai accesibili din toate zonele orasului si totodată pentru a fi intr-un mediu mai linistit. In imediata apropiere este parcarea Cobco care va poate scapa de grija tichetelor de parcare.

Noua adresa ne-a dat posibilitatea sa ne dezvoltam, avand in prezent un cabinet in care se ofera servicii de specialitate Dermatologie si Alergologie iar in cel de al doilea Orl si Chirugie Plastica. Toate specialitatile asigura consultatii atat pediatrice cat si pentru adulti.

Suplimentar dispunem acum de propria zona de sterilizare, de o sala de mici interventii chirurgicale si tratamente si de o sala de asteptare primitoare unde puteti servi o cafea sau un ceai iar copii au un colt al lor unde isi pot gasi o ocupatie. Va oferim de asemenea acces la internet wireless de mare viteza.

Am ales aceste specialitati pentru a ne diversifica portofoliul intrucat sunt cele mai apropiate de noi.

Partenerii noștrii

Multumim partenerilor noștrii pentru suportul acordat

Cabinetul este inscris in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale.

Prin partenerii nostri va oferim servicii de inalta calitate de analize medicale, investigatii de tip audiometric, terapii pe baza de oxigen.

La noua locatie va oferim servicii mai noi cum ar fi testarile alergologice, spirometrie, ingrijiri paleative, EKG, recoltari analize de sange, probe de laborator de tip microbiologic, polisomnografie.

Inafara de cele enumerate pe scurt mai sus avem acum la dispozitie pentru deplina dvs siguranta concentrator de oxigen, defibrilator semiautomat, autoclav si sisteme de dezinfectie endoscoape, epipen. Acestea se adauga listei conform ordinelor ministerului sanatatii privind dotarea minima a cabinetelor medicale si care au fost suplimentate de noi pentru a atinge un gold standard.

In ceea ce priveste cerintele privind asepsia si antisepsia precum si conditiile speciale ale pandemiei COVID-19 asiguram sterilizare cu lampa UV de inalta peformanta si folosim doar produse certificate prin standardele Ministerului Sanatatii. De asemenea putem asigura testare rapida de tip antigen COVID-19.

Toate cele de mai sus, credem noi, ne atesta dorinta de a face bine pacientului si de a reuni sub acelasi acoperis cerintele complementare specialitatii ORL prin cooptarea unor profesionisti din domeniul sanatatii.

Va asteptam cu drag sa va ajutam sa va rezolvati probleme medicale!

ro_RORomanian